čtvrtek 26. listopadu 2009

Japonská Kuchyně a Sushi

Jak správně připravit sushi, tempuru, nudle udon, polévku miso a další lákavé tradiční japonské pokrmy a mnoho dalších japonských kulinářských zajímavostí.

A co se naučíte?
-yaki tori (kuřecí špízy se sladkou yaki tori omáčkou)-miso no sake dango (polévka se sojovou pastou miso a lososové kuličky)-yaki udon ( japonské pečené nudle na pánvi) -tamago yaki (tradiční japonská omeleta) -SUSHI (maki sushi, temaki sushi, nigiri sushi)- losos (sake), tuňák (maguro), krevety (ebi)-ukázka přípravy sashimi, správné porcování ryb , příprava japonské rýže -tempura (smažené krevety a zelenina v těstíčku s omáčkou tentuyu, strouhanou bílou ředkví a zázvorem)
a mnoho dalšího ...

Žádné komentáře:

Okomentovat