čtvrtek 26. listopadu 2009

Tajemství Thaiské Kuchyně

Techniky, vůně, ingredience , informace , taje, tipy a triky pochopitelně doplněné o recepty thaiské kuchyně se dozvíte a především naučíte od vynikajícho kuchaře pražského prestižního hotelu Radisson Alcron. Kurz je vhodný pro amatérské milovníky asijské kuchyně, stejně tak pro profesionály. Kurz je překládán do ČJ.

A co se naučíte?
Techniky krajení a nejen krájení, informace o ingrediencích , kde produkty u nás nakoupit a další důležité informace o thaiské kuchyni
Saláty:
Som tom- salát ze zelené papaya
Polévky:
Tom jabchai - zeleninová thaiská polévka
Rýže:
Khao pad gai - smažená rýže s kuřetem
Maso:
Mu yang takrai - BBQ vepřové maso s citronelou
Penaeng kai - Penang kuřecí curry

Žádné komentáře:

Okomentovat